Pages

16 Ocak 2012 Pazartesi

SALAŞ ŞIKLIK

Günlük hayatımızda rahatlığından ödün veremeyen bayanlarımız için salaşlığı ve şıklığı biraraya getiren kombinasyonlarımızla karşınızdayız.


İlk fotoğrafımızda son zamanlarda tekrardan karşımıza sık sık çıkmakta olan vintage tarzının ağır bastığı bir kombinasyon seçtik sizin için. Oduncu gömleğinin rahatlığından vazgeçemeyenlere tavsiyemiz bereyle kombinlemeleri. Hem spor hem stil sahibi bir şıklığa kavuşmak için birebir.


Eskiye dönüş... Yüksek bel şort ve pantolonlar bu sezon da vitrindeki yerlerini ısrarla korumakta. Çeşit çeşit desen ve renklere sahip çoraplarla her defasında farklı bir tarz ve şıklık yaratmak mümkün. Fit bir fiziğe sahip olan bayanların sıklıkla tercih ettiği bu şortların bir avantajı da bacak boylarını daha uzun göstermesidir.


Yağmur çizmelerinin oldukça revaçta olduğu bu dönemde bu şıklığı salaş hırkalarla yakalamak da mümkün. Sıradanlıktan hoşlanmayan ve değişik tarzını vurgulamak isteyen bayanlar için de kürk bereler tavsiyemizdir.


Ugglar artık herkesin benimsediği bir rahatlık. Tabi yakıştırabilene... Bu botları tuniklerle birlikte kombin yaptığınızda gayet şık bir hale getirebilirsiniz. Formunda kuzu yünü barındıran bu botları peluş kulaklıklarla çok yakıştırıyorum.


ŞIK KALIN! :)

PussPuss


Hiç yorum yok: