Pages

13 Nisan 2012 Cuma

TOMS AYAKKABILAR İlkbahar/Yaz 2012

Aktivist karakteriyle ayakkabı tasarımlarına hayat veren moda dünyası ve sosyal çevreler tarafından ilgi odağı olan TOMS, 2012 İlkbahar Koleksiyonu’nun birbirinden orijinal modelleriyle Harvey Nichols mağazalarında stil sahiplerini esir alıyor. TOMS, minimalist hayat stilinin hakikati olarak gördüğü yaratıcı ve sade yaşamdan ilham alarak tasarladığı yeni koleksiyonuyla sezonda tabuları yıkıyor. TOMS ayakkabılar, 2012 İlkbahar Koleksiyonu’nda vurdumduymaz yaşam tarzını özdeşleştirdiği günlük hayatın vazgeçilmezi olan yumuşak dokulu hasır ve gözenekli kanvas kumaşlı modelleriyle de evrensel duruşunu koruyor.




Renkli desenlerle bütünleşen ayakkabı modelleri yaş klişelerini ortadan kaldırarak, rutin hayatın keyfine varılmasını sağlıyor. Sinerjisiyle yaratıcı fikirlere ilham vereceğini düşünen marka, hayat tarzının bulaşıcı olduğunun altını çiziyor.





TOMS ayakkabılar, günlük yaşamda tercih edilmenin yanı sıra özel gecelerde de markanın tutkunlarını bohem ve rustik tarzıyla farklılaştırıyor.




2 yorum:

What's Next dedi ki...

espadriller kadar rahat ayakkabılarla tanışmadım ben! ben de bir toms edinmek istiyorum ama muhtemelen sade bırakmazdım, ikinci görseldeki gibi diy'lardım ;D

edankb.blogspot.com
bana da beklerimm!

ne giysem dedi ki...

inanılmaz kullanışlı ve rahatlar. Kesinlikle renkliler benim de tercihim :)
Şık kal.:)